Note to Tomnod Staff


#1

@Jon_Saints @Mel_Nod

Glad you’all got the Forum back! Missed ya!

Huey Lewis Stuck with you LIVE
enjoy!


.
.(partial lyrics…)
.
Yes, it’s true, (yes it’s true) I am happy to be stuck with you
Yes, it’s true, (yes it’s true) I’m so happy to be stuck with you
’Cause I can see, (I can see) that you’re happy to be stuck with me


.
.And to honor Neil Diamond:
Hello Again!
.

Welcome back, Nodders!


The Ut Oh-Oh No Moments
#2

Cannot login through Chrome. Am using Edge. Whineeee,Whimper, Snivel.


#3

@Beverly1

note that the URL is ( http://discourse.tomnod.com/ )

OR

( discourse.tomnod.com/ )

See this thread:
( The Ut Oh-Oh No Moments )

and Chrome works with the right URL


#4

Tried that, and tried incognito. at the moment,just Edge for me. Will whimper quietly in the corner for a day or two, till all gets back to normal. I figure someone forgot to pay the bill or hit the wrong key. HeHeHe,


#5

The url on the seals campaign still redirects to the wrong location (tested in Chrome and Brave). The link is still “forum.tomnod.com”, which then redirects to “http://discourse.tomnod.com//” - note the two forward slashes at the end of the url. Removing one of the slashes does the trick, but it took me a while to notice that’s what was wrong…
Worth a look @Mel_Nod, @Jon_Saints?


#6

Absolutely worth looking into @Helen. And sorry we’re missing your Avatar still :((((

We heard from Discourse yesterday and implemented their fix; this is the new problem I’ve already let them know about. Hoping to hear back from them soon.

Sorry guys, hang in there! Never a dull moment around here tech wise!


#7

Not to worry, if it doesn’t reappear, it’s a good excuse to try to get a new pic of the little Siamese darling! :wink:
In the meantime I’ll just pretend I’ve gone incognito… :stuck_out_tongue_winking_eye:


#8

I reported the double slashes over here yeterday:

I use Chrome and Chrome Incognito without problem; I just manually removed the extra /


#9

Yes, I spotted your post after I’d hit the “Send” button!

Chrome and Brave both working OK here at the moment, I too manually removed the additional /. It sounds like it’s actually a Discourse problem, but it’s the sort of thing that might discourage the less computer-savvy from finding the forum if the link isn’t direct, and they can’t find their way to the Cageycat Lounge for the catnip tea. :tea:


#10

@Helen that was my concern as well!

However I now have high hopes that all these issues will be worked out by tomorrow - let’s hang tight!


#11

finally at home again!
I just say… hello!

thanks


#12

I was trying to get my 100 consecutive days badge. Does this reset it to zero? :frowning:
Thanks for getting everything working again!


#13

I have the same question, kateg.


#14

Yay, my avatar is back!


#15

@kateg, @Shaul I think we need a Tenacity badge after all this :wink: :laughing:


#16

Hi all,
Well, as you can all see, we’re back up and running. Avatars back too!!
I’m not sure on the badge issue :((( these particular ones you mention are auto-generated by discourse, so I will need to check with them on how they handle it. Thanks for all of your patience.


#17

:smile: Don’t worry Mel, there’s no badge issue…I was trying to be witty but as it turned out my fingers on the keyboard were a few clicks behind my brain…'twas probably way past my bedtime at the time of writing…and it still is :rofl: :sleeping:


#18

“Tenacity Badge” – I think Dr Larue @Michelle4 deserves one (if we had one) for waiting a week+ to go to see Weddells. Hope she learns to be a contortionist and crams herself into that backpack so someone can carry her on as luggage. :wink:

Ty Tomnod. Signing in just now was very smooth. No drag, no hiccups, no “knock knock where is Tomnod” DNS or “resolving host” delays.


#19

Ooh thank you, your Tenacity Badge gives me an idea, @cageycat … !!


#20

Got it! :stuck_out_tongue_winking_eye: Thanks Mel, looks like you’ve been creative! :wink: